Самолетни билети

Самолетни билети

Размерът има значение

пътна чантаВъзможно ли е да съществува идеалната пътна чанта, която като вълшебно куфарче никога не преминава заветните ограничения 55 на 40 на 20 см ? За хората, за които честите полети, не са част от всекидневието им – това са размерите на допустимия ръчен багаж при по-голямата част от нискотарифните авиокомпании.

Освен че размерът има значение и то голямо, за превозвачите килограмите също са важни. Допустимото тегло на ръчния багаж обикновено не прехвърля 10 кг., като към това трябва да се добави и изискването, че всеки пасажер може да носи не повече от 1 вещ със себе си по време на полет. Единственото изключение, което някои компании правят изключения е за лаптоп чанти.

Поради тези сурови и доста минимилистични изисквания, много пасажери наистина мечтаят за идеалния ръчен багаж, който хем да бъде удобен за самите тях, хем да не им струва допълнителни такси за свръх багаж.

Идеалната раница за всички полети

За радост идеалната раница за всички полети не е просто мечта, а отдавна е създадена е на пазара, предлага се от Gadgets UK и се нарича Cabin Max. Именно раницата, която вече служи на мнозина, на стойност около 50-90 лева, в зависимост от обема й и други спецификации, е идеален спътник за всеки пасажер, който не желае да плаща допълнителни такси. Дори и да не можете да си позволите точно този вид раница, размерите и спецификациите й със сигурност ще ви послужат като идея каква раница да вземете със себе си при следващото си пътуване.

С тази раница освен пари от такси, можете да спестите и време и излишно носене. Чантата е особено подходяща за хора, които са свикнали да пътуват с малко багаж и дори може да им спести регистрирането на друг багаж. Създадена е така, че да побира не повече от багаж с размери 55 x 40 x 20, което означава че е подходяща дори и за оскъдните размери, които ирландския превозвач Ryanair позволява на пасажерите си за носене на борда. В литри вместимостта на Cabin Max е 44 литра.

Чантата има две отделения – едно по-голямо за основната част от дрехите ви, както и едно по-малко с различни джобове с ципове за по-малките части на багажа ви.

Публикувано в: Пътуване

Маркирани като: , ,

Comments are closed.