Самолетни билети

Самолетни билети

Киносалони на летищата

спа услугиНезависимо от разнообразието от дестинации на различните полети по света, всички те свършват и започват почти по един и същи начин – със стандартизирани летищни пространства, в които непременно има ресторанти, магазини за алкохол, някои от тях разполагат с хотели, спа услуги и други привлекателни атракции и т.н.

И все пак не липсва ли нещо в тази картинка? Вероятно всеки от вас има своя отговор, но тук искаме да представим възможността на летищата да има киносалони. Дори може да се отиде и по-далеч – цели мултиплексни съоръжения.

Със сигурност един по-дълъг престой не само не би ни доскучал, но и би ни зарадвал и освежил, ако имахме възможността да се отпуснем пред големия екран и да се насладим на някоя нова кинопродукция. Помислете само, това би бил идеалният вариант да видим филми, които все искаме да гледаме и все не ни остава време.

И след като на летището отдавна вече човек може да си купи какво ли не, да види стотици интересни неща, дори да посети изложба например, защо киносалоните да не бъдат следващата логична стъпка за всяко уважаващо себе си и пасажерите, които преминават през него, летище.

Естествено вероятно това би бил изгоден вариант единствено за наистина големите летища, където потокът от посетители е значителен. Тогава закъснение от 3 часа не би било нищо за тях, стига да могат да ги прекарат в кино с пуканки в ръка.

Времето на летищата тече по-различно

Безспорно времето на летищата тече по различен начин. То изглежда напълно в ръцете на чакащия – ако човек мисли само за това как самолетът му закъснява и колко време трябва да прекара във висене в залата за заминаващи, времето тече обезкуражително мудно. Ако обаче човек намери какво да прави докато чака, със сигурност времето може да отлети неусетно. Повече от сигурно е, че един филм би бил идеалното решение.

Причините за липса на киносалони по летищата вероятно са много и в тях са преплетени различни интереси. И все пак това не значи, че дебатът за подобна услуга на летищата не трябва да бъде поддържан и окуражаван. А вие как мислите трябва ли да има кина на летищата?

Публикувано в: Летища

Маркирани като:

Comments are closed.